Agoda SE: Kawi Resort By Pramana

Kawi Resort By Pramana:

Dra nytta av allt som finns på Bali med en bekväm vistelse på Kawi Resort By Pramana. Njut av fler möjligheter på din semester genom att bo på Kawi Resort By Pramana, med sitt bekväma läge bara 9,7 km från Sacred Monkey Forest Sanctuary.
På Kawi Resort By Pramana kommer gästerna att njuta av en stressfri vistelse. Gratis internet på denna resortvilla kommer att hålla dig i kontakt under hela din vistelse. Flygplatstransfer tur och retur kan enkelt ordnas med flygplatstransfer i denna resortvilla. Denna resortvilla erbjuder taxi-, biluthyrnings- och pendelbusstjänster för att hjälpa dig att nå din destination i Bali.
Parkering är gratis för gästerna. Denna resortvilla erbjuder receptionstjänster som bagageförvaring, värdeskåp, concierge och expressincheckning eller -utcheckning för gästernas bekvämlighet. Att få biljetter till de bästa föreställningarna i staden är lätt genom Tours-tjänsten och biljettförsäljningstjänsten på denna villaresort. Kom och värm upp i lobbyn vid denna resortvillas charmiga öppen spis.
Det är möjligt att packa lätt på Kawi Resort By Pramana eftersom denna resortvillas kemtvättservice, tvättservice och självbetjäningstvätt håller dina kläder rena. Rumsbekvämligheter som rumsservice, 24-timmars rumsservice och daglig städning gör att du kan få ut det mesta av din tid. Vissa små eller sista minuten-behov kan tillgodoses snabbt av närbutiken utan att behöva lämna denna resortvilla. Denna resortvilla är helt rökfri, vilket säkerställer en miljö med ren luft.
Tobaksanvändningen är begränsad till anvisade områden, för hälsa och välbefinnande för alla gäster och personal.

Handla nu

 

iLovehotdealz
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart