Agoda SE: Ostay Shin-Osaka Hotel lägenhet

Ostay Shin-Osaka Hotel lägenhet:

Missa inte en enda attraktion i Osaka genom att bo på Ostay Shin-Osaka Hotel Apartment. Det är lätt att ta sig runt i Osaka när du bor i denna lägenhet med service, bekvämt beläget i hjärtat av staden.
Alla ansträngningar görs för att gästerna ska känna sig bekväma genom att förse dem med de bästa tjänsterna och bekvämligheterna. Lägg upp dina foton och svara på e-postmeddelanden när du vill med denna lägenhet med gratis Wi-Fi. Få alltid den hjälp du behöver med receptionstjänster, inklusive expressincheckning eller expressutcheckning. Av hälsoskäl är rökning inte tillåten någonstans i denna servicelägenhet.
Alla rum på Ostay Shin-Osaka Hotel Apartment är designade och inredda för att få gästerna att känna sig som hemma. För att förbättra din vistelse har vissa rum i denna lägenhet med städservice luftkonditionering. De specialdesignade rummen på Ostay Shin-Osaka Hotel Apartment erbjuder ett urval av layouter som balkong eller terrass. För underhållning finns TV-apparater i vissa rum.
Om du är törstig har vissa rum kylskåp. Ostay Shin-Osaka Hotel Apartment erbjuder även en hårtork och badrockar i badrummet i vissa rum.

Handla nu
iLovehotdealz
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart