Agoda SE: Ostay Vermillion Namba

Ostay Vermillion Namba:

Ostay Vermillion Namba är det perfekta valet för resenärer som vill njuta av sevärdheterna och atmosfären i Osaka. Få ut det mesta av en storstadssemester i Osaka när du bor på Ostay Vermillion Namba, med sitt exceptionella läge mitt i stadens centrum.
Resenärer garanteras en problemfri vistelse med alla bekvämligheter och tjänster som Ostay Vermillion Namba har att erbjuda. Håll dig uppkopplad under hela din vistelse med gratis internet. Denna servicelägenhet erbjuder receptionstjänster som expressincheckning och expressutcheckning för gästernas bekvämlighet. Observera att denna städade lägenhet är rökfri för att hålla luften renare för alla gäster.
Rummen på Ostay Vermillion Namba är designade med gästen i åtanke. Denna servicelägenhet erbjuder luftkonditionering i vissa rum för alla gästers komfort. Vissa rum på Ostay Vermillion Namba har speciella designdetaljer, som en balkong eller terrass. Njut av underhållningsalternativ även i rummet med en rad alternativ som gör TV tillgänglig för dig i vissa rum.
I vissa rum har du ett kylskåp till ditt förfogande. Rengöringsprodukter är mycket viktiga; Du hittar en hårtork i vissa badrum i denna städade lägenhet.

Handla nu
iLovehotdealz
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart