Agoda SE: The Angkal Resort

The Angkal Resort:

Det är dags för en semester full av äventyr. Utforska Bali med en vistelse på The Angkal Resort.
Alla ansträngningar görs för att gästerna ska känna sig bekväma genom att förse dem med de bästa tjänsterna och bekvämligheterna. Håll dig uppkopplad under hela din vistelse med gratis internet. För att hjälpa dig att förbereda din ankomst och avgång kan flygplatstransfer bokas redan innan du checkar in. Taxi-, biluthyrnings- och pendelbusstjänster som tillhandahålls på denna villaanläggning gör det enkelt att planera dina dagsturer, sightseeingturer och mycket mer runt Bali.
Gästerna kan njuta av gratis parkering här vid denna resortvilla. När du bor på denna resortvilla kan det vänliga receptionsteamet hjälpa dig med flera tjänster, inklusive värdeskåp, bagageförvaring och concierge. Det är enkelt att boka de bästa biljetterna och få de bästa restaurangbokningarna med hjälp av Tours-tjänsten och biljettservicen för denna resortvilla. På plats kemtvätt och tvättservice på denna resortvilla hjälper till att hålla dina favoritresekläder rena så att du kan packa mindre.
För vilsamma dagar och nätter kan du få ut det mesta av ditt rum med bekvämligheter på rummet, inklusive rumsservice och daglig städning. Vi informerar dig om att rökning inte är tillåten i denna resortvilla så att luften blir renare för alla gäster. Gäster som vill röka har särskilda områden för det.
Rummen är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för en god vila. Denna resortvilla erbjuder linneservice och luftkonditionering i vissa rum för alla gästers komfort. Vissa rum på The Angkal Resort har speciella designdetaljer som en balkong eller terrass. Underhållningen på denna resortvilla är oöverträffad, och erbjuder TV och kabel-TV i vissa rum.
I vissa rum kan du hitta snabbte, kylskåp, snabbkaffe och vatten på flaska till ditt förfogande. Badprodukter är viktiga för gästernas belåtenhet och denna resortvilla erbjuder toalettartiklar, handdukar och hårtork i vissa rum.

Handla nu
iLovehotdealz
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart